Vincents Kookboutique

Het walhalla voor de kookliefhebber

Vincents Kookboutique bestaat uit een kookstudio- en winkel.  

Vincents kookstudio

Wilt u leren koken? Of kunt u al goed koken en wilt u uw kookkunsten naar een nog hoger niveau tillen? Wilt u een gezellige kookworkshop organiseren voor een familiefeest of personeelsuitje? De mogelijkheden in Vincents Kookstudio zijn oneindig.

Onze koks delen graag hun kennis over de nieuwste trends en kooktechnieken tijdens een inspirerende kookworkshop of tijdens de maandelijkse kookclubsessies, zowel voor volwassen als voor kinderen. Daarnaast biedt Vincents ook aan andere de mogelijkheid aan andere (hobby)koks om kookworkshops te geven.

Vincents kookwinkel

Op dit moment wordt de kookwinkel nog druk verbouwd. Toch benieuwd wat je in de kookwinkel kan verwachten? Hier heffen we al een tipje van de sluier op.

In Vincents Kookwinkel laten wij je kennismaken met de mooiste producten om van je culinaire avontuur een nog groter succes te maken. Kruiden, specerijen, prachtig kleurrijk aardewerk, mooie accessoires om lekker eten nog smaakvoller te presenteren en meer vindt je in Vincents Kookwinkel.

Inspiratiebibliotheek

Vanuit Vincents Kookwinkel via de trap naar boven kom je op de vide. Hier vind je de inspiratiebibliotheek, waar je zelf door kookboeken kan bladeren op zoek naar lekkere recepten. Een mooi inspirerend kookboek gevonden, waaruit je de recepten wilt gaan maken. Dan schaf je deze bij Vincents direct aan. Elke maand wordt de collectie met een kookboek uitgebreid. Dus de bibliotheek is zeker een bezoek waard.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Vincents!