Menu’s

Vincents Bistro & Bar, de plek om gezellig te borrelen, uitgebreid te dineren of te genieten van heerlijk dry-aged vlees!

Vincents heeft haar eigen indrukwekkende dry-aged kast staan, waarin wij het vlees laten rijpen tot het perfect is. Kom snel genieten van dit heerlijk vlees!

Dry aged vlees

Holstein Tomahawk Steak ca. 1kg
Onze Holstein Tomahawk wordt aan het bot gerijpt, dit zorgt voor een intense smaak en door een goede dooradering is het exclusieve stuk botermals, heerlijk met onze huisgemaakte kruidenboter.
De Tomahawk weegt tussen de 900 en 1200 gram voor 6.50 per 100 gram, vraag ons naar het exacte gewicht.

Galloway Runder Rib Eye 
Rib Eye van het Schotse Galloway ras, onze runderen zijn gras gevoed en leven in de vrije natuur in omgeving Breda. De Rib Eye wordt 21 dagen gerijpt in onze dry age kast en geserveerd met huisgemaakte kruidenboter. 26.50

Sharing menu’s – liefde voor eten delen

Vincents Sharing Menu
Wij zetten de tafel vol met lekkere gerechtjes om met elkaar te delen voor 32.95 per persoon. Gelieve per tafel te bestellen.

Huisgemaakte soep van de dag
***
Carpaccio van Holstein, kip cocktail met gemarineerde watermeloen, tartaar van vers gesneden tonijn, & sushi met gerookte zalm
***
Hamburger van aged Galloway rund, spare ribs met Vincents rub & saus, gamba’s gebakken in kruidenboter, op de huis gebakken zeebaars & biefstuk van diamanthaas met gegrilde groentes & frietjes
***

Grand dessert van de chef 


3 Gangen Keuze menu

Kip cocktail
Tomatensoep
Carpaccio van Holstein
XXL Carpaccio +6.00
Charcuterie plateau
Sushi
*Plankje met brood & smeersels +4.50

***
Biefstuks met knoflookjus
Kotelet van Brasvarken
Spareribs – zoet of pittig
Vega burger van Halloumi
Zeebaars
*Geserveerd met frietjes & seizoensgroenten

***
Crème brulée van framboos
Cheesecake met limoensorbet
Dame Blanche
Appeltaartje
*Kaasplankje in plaats van dessert +4.95

3 gangen keuzemenu 28.50 p.p.