Menu’s

Vincents Bistro & Bar, de plek om gezellig te borrelen, uitgebreid te dineren of te genieten van heerlijk dry-aged vlees!

Vincents heeft haar eigen indrukwekkende dry-aged kast staan, waarin wij het vlees laten rijpen tot het perfect is. Kom snel genieten van dit heerlijk vlees!

Dry aged vlees

Holstein Tomahawk Steak ca. 1kg
Onze Holstein Tomahawk wordt aan het bot gerijpt, dit zorgt voor een intense smaak en door een goede dooradering is het exclusieve stuk botermals, heerlijk met onze huisgemaakte kruidenboter.
De Tomahawk weegt tussen de 900 en 1200 gram voor 6.50 per 100 gram, vraag ons naar het exacte gewicht.

Galloway Runder Rib Eye 
Rib Eye van het Schotse Galloway ras, onze runderen zijn gras gevoed en leven in de vrije natuur in omgeving Breda. De Rib Eye wordt 21 dagen gerijpt in onze dry age kast en geserveerd met huisgemaakte kruidenboter. 24.95

Sharing menu’s – liefde voor eten delen

Vincents Sharing Menu
Wij zetten de tafel vol met lekkere gerechtjes om met elkaar te delen voor 32.95 per persoon. Dit menu is alleen per tafel te bestellen.

Soep van de dag
***
Carpaccio van Holstein, kip cocktail, tartaar van tonijn & gerookte eendenborst salade
***
Mini-hamburgers, spareribs, gegrilde zalm, Victoriabaars & biefstuk met gegrilde groentes & frietjes met mayonaise
***
Cheesecake, vanille bavarois, ganache, slagroom & ijs

Vincents Meat Menu – Voor de echte vleesliefhebber!
per 2 personen 46.50 p.p.

Grote carpaccio met spekjes, truffelpapier, Grana Pandana krokantjes & basilicum mayonaise
***
Tomahawk steak met twee bijgerechten naar keuze
***
Gran dessert van de chef 


3 Gangen Keuze menu

Kip cocktail
Tomatensoep
Carpaccio van Holstein
XXL Carpaccio +6.00
Charcuterie plateau
Sushi
*Plankje met brood & smeersels +4.50

***
Biefstukspies met knoflookjus
Spareribs – zoet of pittig
Vega burger van Halloumi
Victoriabaars met appel spinazie vinaigrette
*Geserveerd met frietjes & salade

***
Crème brulée van verveine
Cheesecake met limoensorbet
Dame Blanche
Appeltaartje
*Kaasplankje in plaats van dessert +5.50

3 gangen keuzemenu 26,95 p.p.