Vincents Gastrobar

 

De Gastrobar van Vincents is de plek waar je de hele dag terecht kan, waar je geniet van heerlijke momenten onder het genot van (h)eerlijke en lokale producten. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor iedereen is er een heerlijk plekje en altijd wat te beleven.

Onze Gastrobar heeft hogere tafels, waarbij je direct in onze gigantische open keuken kijkt. Hier staat ons keukenteam gerechten te bereiden op onze gloeiendhete, rokende Spaanse Josper Grill.

Onze Gastrobar biedt ook knusse bankjes, om even heerlijk tot rust te komen met dat heerlijke glas wijn of juist liever die verwarmende koffie met dat perfecte gebakje.

Op de kaart van onze Gastrobar vind je (h)eerlijke producten zoals onze fameuze Spareribs, de Hamburger of de Rib Eye. Vanaf 12u kan je terecht voor een super verse lunch & vanaf 17u voor een lekker diner. Voor een borrel & heerlijke hapjes is bij ons altijd tijd!

De gerechten van Vincents Gastrobar zijn puur, de producten in combinatie met kleur, geur en smaak staan centraal. Heerlijk met een uitstekend glas wijn of bier!

Openingstijden Gastrobar Vincents

In onze Gastrobar kan je elke dinsdag tot en met zaterdag genieten vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur.
De gehele dag kun je bestellen van onze lunch, Gastrobar & borrelkaart!

Reserveer direct jouw tafeltje in onze Gastrobar, we kunnen niet wachten jou en je vrienden te mogen ontvangen!