Instructies

thuismenu 

Steak Tartaar
Meng de olie, kappertjes & peper + zout naar smaak met het vlees.
Maak op op een bord met bovenop de zoetzure groenten & mayonaise.
Tip: voeg een eierdooier toe als je dit lekker vindt!

Bospaddenstoelen Soep
Verwarm in pan of magnetron (niet laten koken).

Rib Eye 
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet de aardappeltjes in de oven met de timer op 5 minuten.
Voeg de asperges & rib eye toe met de timer nog maals op 5 minuten.
Verwarm ondertussen de saus op laag vuur in een pannetje.
Deze rib eye is medium rare – wil je deze minder rood, dan langer in de oven. Let op, per oven kan de tijd verschillen.

Tiramisu 
Deze is helemaal af, smakelijk!

Voorgerechten

Carpaccio
Haal de carpaccio 10 minuten van tevoren uit de koelkast.
Breng op smaak met peper + zout & de geleverde garnituren.

Carpaccio XXL
Natuurlijk hetzelfde alleen dan in een grotere versie!

Steak Tartaar
Meng de olie, kappertjes & peper + zout naar smaak met het vlees.
Maak op op een bord met bovenop de zoetzure groenten & mayonaise.
Tip: voeg een eierdooier toe als je dit lekker vindt!

Chicken Wings
Breng een pan met water aan de kook.
Haal van het vuur en voeg de kip in de zak toe.
Wacht 6 minuten en serveren maar!

Garnalen 
Doe de garnalen met het oliemengsel in het bakje en zet 7 minuten in de oven op 180 graden.
Zet het brood tegelijkertijd in de oven.

Charcuterie
Helemaal af, deze hoef je alleen op te eten!

Stokbrood 
Bak af in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 6 minuten.

Hoofdgerechten

Rib Eye 
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet de aardappeltjes in de oven met de timer op 5 minuten.
Voeg de asperges & rib eye toe met de timer nog maals op 5 minuten.
Verwarm ondertussen de saus op laag vuur in een pannetje.
Deze rib eye is medium rare – wil je deze minder rood, dan langer in de oven. Let op, per oven kan de tijd verschillen.

Spare Ribs (sweet or spicy)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet de aardappels & spareribs erin met de timer op 5 minuten.
Haal na 5 minuten de ribs eruit en smeer de BBQ saus eroverheen, zet ze daarna terug bij de aardappels in de oven voor nogmaals 5 minuten.

Hamburger 
Zet de aardappels in een voorverwarmde oven van 180 graden met de timer op 5 minuten.
Voeg na 5 minuten de burger(s) toe.
Snij ondertussen het broodje open en beleg met de saus & garnituren.
Leg ook de burger op het broodje en serveer met de aardappeltjes!
Per oven kan de tijd verschillen – Het is 100% rundvlees, dus het is het lekkerst als het nog rosé is! Liever doorbakken? = Langer in de oven! 

BBQ Chicken
Leg de kip & aardappels in een oven van 180 graden met de timer op 5 minuten.
Haal de kip eruit en besmeer met de saus en voeg nogmaals toe in de oven op 5 minuten!

Zalm
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet de zalm met aardappeltjes en de asperges in de oven voor 5 minuten.

Mixed Grill
Verwarm de over voor op 180 graden.
Voeg de aardappels, kip & ribs toe met de timer op 5 minuten.
Bestrijk na 5 minuten de kip & de ribs met de bbq saus.
Zet terug in de oven samen met de aardappels & asperges voor nogmaals 5 minuten.
Maak het hamburger broodje op met de garnituren.
Leg alles op een leuke plank & smakelijk!

Aardappelgratin
Verwarm voor 15 minuten op 180 graden.

Maiskolf
Verwarm voor 10 minuten op 180 graden.

Nagerechten

Tiramisu 
Helemaal af, dus smakelijk!

Cheesecake
Opmaken naar wens en genieten maar!

Appeltaartje 
Eventueel 5 minuten in de oven op 180 graden.

Kaasplankje
Uitpakken en gewoon lekker opeten!