Kerstmis vieren bij Vincents

Samen de liefde voor eten delen. Kom genieten van heerlijke a la carte gerechten of ons speciale samengestelde Christmas Sharing menu. Ons keuken team heeft een geweldig sharing menu samengesteld, verschillende gerechten met alleen verse producten. Kom genieten van kerst bij Vincents!

Reserveer hier direct je tafeltje! 

Van origine wordt kerst gevierd om de geboorte van Jezus te vieren, de kerstboom is een vruchtbaarheidssymbool. Volgens Luther herinnert de kerstboom de Christenen aan de boom in het paradijs. De kerstboomballen staan symbool voor de vruchten waar Adam en Eva van aten. De piek in de boom moet de ster uitbeelden die ervoor zorgde dat de Drie Wijzen uit het Oosten de weg naar Jezus vonden.

Met dit in ons achterhoofd serveren wij een Christmas Sharing Menu. Heerlijk om samen te delen en de kerstgedachte van samenzijn te voelen. Een avondje genieten bij ons in Vincents met jou vrienden en familie, reserveer snel!

Diner menu Vincents

1ste of 2de Kerstdag heerlijk dineren bij Vincents!

Klik hier voor het menu!


Menu prijs is 39.50 p.p. & het menu wordt alleen geserveerd op reservering en per tafel. Zoals je hierboven leest is het een uitgebreid menu met voor elke tafelgast wat wils. Het beloofd een avondvullend diner te worden!

Lunch menu vincents

Tijdens de lunch dineren bij Vincents met kerst.

Klik hier voor het menu!

Meer weten over kerst vieren bij Vincents? Neem dan snel contact met ons op! Of kom gewoon even gezellig langs bij Vincents in Etten-Leur en vraag onze medewerkers naar meer informatie! Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar!

Vincents is tijdens alle feestdagen in december alle dagen geopend. Echter raden wij wel aan om te reserveren wegens verwachte drukte rondom de feestdagen. Reserveren kan direct hieronder!

Tot snel bij Vincents in Etten-Leur!

Samen de liefde voor eten delen – kerst bij vincents