Toekomstplannen Kookwinkel

Maak van uw tafel een schilderij!

In Vincents Kookwinkel vindt u een groot assortiment aan kwaliteitsproducten die het koken nog leuker maken. Voor heerlijke kruiden, een prachtig gedekte tafel, de leukste kookboeken en meer bent u bij Vincents Kookwinkel aan het juiste adres!

Stijlvol servies

Het servies van Vincents is net zo kleurrijk als de schilderijen van Van Gogh. Het prachtige aardewerk dat wij in Vincents Bistro & Bar gebruiken draagt de naam GASTRO en werd gecreëerd door Ron Blauw. Dit stijlvolle servies heeft een opvallende look en straalt de liefde en passie voor koken uit die wij met Vincents voor ogen hebben. Daarom is GASTRO ook te koop in Vincents Kookwinkel.

Mooie placemats en tafellopers

Het geheim van een avondje culinair genieten zit in de details. Een perfect gedekte tafel met mooie placemats en tafellopers is een belangrijk onderdeel daarvan. Met Chilewich bieden wij een breed scala aan mooie placemats en tafellopers in vele kleuren, vormen en weefpatronen.

Schaaltjes, accessoires en meer

Vincents biedt een brede collectie handgemaakt aardewerk, mooi olijfhout en Hollands hout om gerechten en hapjes smaakvol te presenteren. Leuke schaaltjes, bordjes en accessoires om uw etentje, lunch of borrel gezellig te maken. Zo levert Bowls and Dishes aan Vincents een hoogwaardige kwaliteit aan aardewerk producten: authentiek, handgemaakt en handgeschilderd en afkomstig uit dé aardewerkstreken van Portugal, Spanje en Turkije. Laat u inspireren en creëer uw eigen sfeer!

Kruiden en specerijen

Bij Vincents Kookwinkel vindt u heerlijke kruiden en specerijen om gerechten perfect op smaak te brengen in de hoeveelheid die u nodig heeft. Wij delen graag onze liefde voor (h)eerlijk eten met u om met deze kruiden tot nieuwe gerechten te komen!

Keukengerei

Met goed keukengerei wordt koken nog leuker! Daarom bieden wij een groot assortiment keukengerei om lekker eten eenvoudig en snel klaar te maken. Gebruiksvriendelijke (semiprofessionele) spullen waarmee uw recepten eenvoudiger te bereiden zijn.

Vincents inspiratiebibliotheek

In onze inspiratiebibliotheek op de vide van de kookwinkel treft u heerlijke recepten en de leukste kookboeken, voor uzelf of om cadeau te geven aan een andere kookliefhebber. Heeft u leuke recepten of kooktips die u graag met de Vincents community wilt delen? Plaats het dan op Vincents Facebookpagina.

                                                                 ‘En als ge een of ander boek vindt over kleurkwesties dat goed is, stuur het mij dan vooral.’
                                                                                                          Vincent aan zijn broer Theo, c. 20 oktober 1885