Van Mei’s Wok en Huis ten Bosch naar Vincents

ETTEN-LEUR – Geen Meis Wok, ook geen Huis ten Bosch meer, maar Vincents. Dat wordt de nieuwe naam van het horecabedrijf dat Jan Karel Fikke wil beginnen in het pand op de hoek van de Oude Bredaseweg en de Markthof in Etten-Leur.

Bar en bistro, bed en boutique

Een bedrijf dat een hotel, een restaurant, een kookstudio en een kookwinkel omvat. Met een naam die verwijst naar een van Etten-Leurs trekpleisters: Vincent van Gogh. In het pand, sinds 2005 eigendom van Fikke, runt de horecaondernemer al het 25 kamers tellend hotel Huis ten Bosch. De familie Hu huurde tot voor kort een deel van het pand en exploiteerde daarin wokrestaurant Mei’s Wok.

Voormalige locatie Huis Ten Bosch

„Bar en bistro, bed en boutique”, vat Fikke samen. „Het hotel blijft gewoon, alleen de naam wordt anders. We gaan wel wat dingen veranderen zodat het een andere sfeer krijgt. Het restaurant, dat nu nog los staat van het hotel, wordt straks onderdeel ervan”, vertelt Fikke, terwijl hij door het pand loopt waar ongeveer dertien jaar lang het wokrestaurant zat. „Dit gaan we helemaal verbouwen. Het wordt allemaal lichter en transparanter, met uitzicht op de Markt, op de Moeierboom. En het krijgt een bistroachtige sfeer.”

Bron:: BN de Stem