Dinerkaart

Hieronder vind je onze menukaart, Vincents werkt uitsluitend met verse producten en bereidingen.

Reserveer direct een tafel! 

De dinerkaart wordt elke dag geserveerd vanaf 12.00 uur.

Voorgerechten

Carpaccio van Holstein rund – 10.50
basilicum mayo, spekjes, truffelpapier, pijnboompitjes & Parmezaan krokantjes
XXL Carpaccio – 16.50
basilicum mayo, spekjes, truffelpapier, pijnboompitjes & Parmezaan krokantjes
Vincents koud plateau – 12.50
charcuterie plateau met verschillende hammen en worsten uit onze rijpingskast
Kip cocktail 2017 – 8.50
huis gegrilde kip, salade, gegrilde groenten, cocktailsaus
Tataki van rund – 9.50
mesclun, avocado & oosterse dressing


Restaurant Etten-LeurSashimi van tonijn – 10.50
verse tonijn met zoete knoflook soya & sesam soya
Half dozijn oesters – 12.50
herkomst is seizoensgebonden / gegratineerd +3.00
Zeebaars Carpaccio – 10.50
olijven tapenade, sud & sol, kruiden crème & truffelchips
Aan tafel gerookte zalm – 9.00
basilicum mayonaise, mesclun, chips & komkommer


Ciabatta met Halloumi – 11.50
tomaten salsa, paprika & cress


Tomatensoep – 6.50
crème fraîche                                                                                                                                                                                   Reserveer direct een tafel! 

Hoofdgerechten

Burger Etten-LeurRunderburger –  10.50 
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
Cheeseburger met brie – 13.50
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
Vincents dubbeldekker – 15.50
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
     Pulled Pork – Extra topping van pulled pork 3.50


Vlees Etten-LeurHalve kip van de Josper – 17.50
appeljus
Kotelet van het Brasvarken –  18.50
huisgemaakte champignon sjalottenjus
Bavette Holstein steak – 23.50
sesam soya saus
Galloway Rib Eye – 24.95
250 gram gegrild op de Josper met kruidenboter
Spareribs –  18.50 (of 19.50 onbeperkt)
Pikante of zoete spareribs van de Josper
Biefstuk van Diamanthaas – 19.50
knoflookjus
Tomahawk steak ca. 1kg (2p) – 31.50 p.p.
dry-aged Holstein rund
T-Bone ca. 1kg (2p) – 29.50 p.p.
dry-aged Palmesteyn Boeuf Blonde


Restaurant Etten-LeurLobster & beef – 29.50
Lobster & chicken – 25.50


Truffelrisotto – 16.50
gegrilde groenten & champignons
Vegetarische burger – 10.50
Burger van Halloumi kaas uit de Josper


Tataki tonijn steak – 23.50
tomaten salsa & de tonijn is licht gegrild op de Josper grill
Zeebaars – 18.50
In de Josper op de huid gebakken, met antiboise
Zalmmoot – 19.50
zalm met lichte rooksmaak van de Josper met bearnaise
Kreeft uit de Josper – halve|23.50 – hele|39.50
geserveerd met kruidenboter
Gamba’s van de Josper – 21.50
garnalen olie, knoflook & peterselie                                                                                                                                                       Reserveer direct een tafel! 


Pick your share
Bij elk hoofdgerecht kies je 1 pick your share gratis, dit zijn de bijgerechten om met de tafel te delen.
Frietjes | Aardappeltjes met spek & ui | Truffelrisotto | Salade | Gegrilde groenten | Bospeen met ras el hanout | Boontjes met spek & ui

Kids

Kipfilet – met frietjes, salade & appelmoes 9.50
Hamburger – met frietjes, salade & appelmoes 8.50
Spareribs – zoete ribbetjes met frietjes, salade & appelmoes 12.50
Kroketje of Frikandel – met frietjes, salade & appelmoes 6.50

Dessertjes

Hybiscus mousse – 10.50
Bastogne & frambozensaus
Dame blance 2.0 – 5.50
vanille ijs, slagroom & chocola
Citroen-vanille pudding – 6.50
passievruchten sorbet
Crème brulée – 5.50
yoghurt ijs
Cheesecake – 5.50
limoensorbet
Kaasplankje – 9.50
Koemelkbrie, castello blue, munster & bettine blanc

Bekijk hier onze menu’s!

Reserveer hier! 

Heb je vragen over allergenen? Vraag het aan onze medewerkers. Bel of loop binnen bij ons restaurant in Etten-Leur aan Markthof 1.

Vincents is elke dag geopend voor lunch & diner vanaf 12 uur. Onze keuken is tussen 16.00 en 17.00 gesloten in verband met het opsteken van onze Josper Grill.