Dinerkaart

Hieronder vind je onze menukaart, Vincents werkt uitsluitend met verse producten en bereidingen.

Reserveer direct een tafel! 

De dinerkaart wordt elke dag geserveerd vanaf 12.00 uur.

Voorgerechten

Carpaccio XXL
Vincents echte hele grote carpaccio. 16.50
Carpaccio
Dun gesneden Holstein lende met basilicum mayonaise, spekjes, geroosterde pijnboompitjes, Grana
Padano krokantjes & truffelpapier. 10.50
Charcuterie plateau
Truffel-, venkel- en peperworst, versgesneden Coppa di Parma, Serrano ham & Spinata Romana uit onze eigen rijpingskast. 12.50
Kip cocktail
Slow cooked Hoender filet met watermeloen, geroosterde paprika, mesclun & cocktailsaus. 8.80
Eendenborst
Gerookte eend met een salade van roodlof en een crème van perzik. 12.50


Restaurant Etten-LeurTonijn
Tartaar van tonijn met chirasha mayonaise, avocado & mesclun sla. 12.50
Zalm
Gerookte zalm met salade van parel couscous & mierikswortel schuim. 11.30
Sushi
Uit elkaar getrokken sushi, sashimi van zalm, avocado & wasabi mayonaise. 10.50
Oesters
Heerlijke oesters uit Bretagne 2.80 p.s. of een dozijn. 12.50


Rode biet (vegetarisch)
Gepofte rode biet met geitenkaas van de Bettine Hoeve & tijm. 9.50


Tomatensoep
Huisgemaakte tomatensoep met crème fraîche. 6.50
Champignon truffelsoep
Huisgemaakte champignon truffelsoep. 7.50                                                                                                                                                                            Reserveer direct een tafel! 

Hoofdgerechten

Burger Etten-LeurBurgers
Altijd lekker, een goede burger. Wij gebruiken aged Galloway rund voor een intense smaakbeleving. We serveren de burgers medium-well, wens je een andere garing horen we het graag. Om het af te maken kan de burger worden afgetopt met Rib fingers. +3.50

Burger 200
Burger van 200 gram met rode ui, bacon, tomaat, komkommer, mesclun sla & Vincents burgersaus. 10.80
Dubbeldekker 400
Twee burgers van 200 gram met rode ui, bacon, tomaat, komkommer, mesclun sla & Vincents burgersaus. 16.50
Cheeseburger
Burger van 200 gram met jonge kaas of brie op een brioche bol met rode ui, bacon, tomaat, komkommer, mesclun sla & Vincents burgersaus. 13.50


Vlees Etten-LeurVlees van Vandaag
Dry aged Tomahawk steak
Onze Holstein Tomahawk wordt aan het bot gerijpt, dit zorgt voor een intense smaak en door een goede dooradering is het exclusieve stuk botermals, heerlijk met onze huisgemaakte kruidenboter.
De Tomahawk weegt tussen de 900 en 1200 gram voor 6.50 per 100gr, vraag ons naar het exacte gewicht.
Rib Eye
Rib Eye van het Schotse Galloway ras, onze runderen zijn gras gevoed en leven in de vrije natuur in omgeving Breda. De Rib Eye wordt 21 dagen gerijpt in onze dry age kast en geserveerd met huisgemaakte kruidenboter. 24.95
Spareribs
Vincents staat bekend om haar spareribs. We hebben onze eigen rub & saus en de ribs worden op geheime wijze gegaard. Het vlees valt van het bot en heeft een lichte rooksmaak door onze Josper grill. De ribs zijn zoet of pikant te bestellen. 18.50
Diamanthaas
Vroeger was dit malse stukje vlees ook wel bekend als Jodenhaas. Onze diamanthaas is gesneden van Holstein en wordt geserveerd met knoflookjus. 19.50
Kotelet van Brasvarken
Brasvarken heeft de smaak van vroeger, puur en natuur gevoed in de vrije uitloop. Het Brasvarken wordt geserveerd met een jus van tijm & speculaas. 18.50
Kip
De Gelderse Hoenders worden op het vel aangegrild in onze Josper en langzaam afgegaard in een bad van water, hierdoor blijft de kip heerlijk sappig. We serveren de kip basquaise, dus met paprikasaus. 17.50


Butcher plateau
Hamburger 200 + slowcooked chicken met paprika saus + 250gr Rib Eye met huisgemaakte kruidenboter.
Geserveerd met twee side dishes naar keuze voor 26.50 per persoon & per 2 personen.


Restaurant Etten-Leur

Surf & Turf
De kreeft wordt dagelijks vers afgekookt door ons keukenteam.

Lobster & Beef
Halve kreeft met kruidenboter & een spies van onze diamanthaas. 29.50
Lobster & Chicken
Halve kreeft uit de Josper met kruidenboter & een spies van Hoender filet. 25.50


Vis van Schot
We werken uitsluitend met verse vis, onze vis wordt dagelijks geleverd door Schot uit Tholen.

Kreeft
Halve kreeft uit de Josper met kruidenboter. 23.50
Onze kreeft is ook gegratineerd te bestellen voor 25.50
Zalm
Rosé gegrild in de Jopser, geserveerd met sesam jus. 19.50
Tonijn
Tataki, ofwel kort gegrild, hierdoor gaat de heerlijke smaak niet verloren. De tonijn wordt geserveerd met een huisgemaakte antiboise. 24.50
Victoriabaars
Geserveerd met een farce van gamba en een gerookte vinaigrette van spinazie & appel. 21.50


Vegetarisch
Risotto
Geserveerd met gebakken champignons, truffel en vers gegrilde groentes samen met een vinaigrette van spinazie & appel. 16.50
Burger
Vegetarische burger van gegrilde Halloumi kaas op een brioche bol met kruidencrème, rode ui, tomaat & komkommer. 10.50

Reserveer direct een tafel! 


Pick your share
Bij elk hoofdgerecht kies je 1 pick your share gratis, dit zijn de bijgerechten om met de tafel te delen.
Frietjes | Gepofte aardappel | Truffelrisotto | Salade | Gegrilde groenten | Gebakken aardappeltjes | Boontjes met spek & ui

Kids

Kipfilet – met frietjes, salade & appelmoes 9.50
Hamburger – met frietjes, salade & appelmoes 8.50
Spareribs – zoete ribbetjes met frietjes, salade & appelmoes 12.50
Kroketje of Frikandel – met frietjes, salade & appelmoes 6.50

Dessertjes

Dame Blanche 2.0
Vanille-ijs met chocolade ganache, bastogne crumble, verse slagroom & pure chocolade saus 6.50
Tarte Tartin
Tarte Tartin van peer met een malibu caramel saus & perensorbet 6.50
Cheesecake
Citroen-limoen cheesecake met een bodem van Oreo & limoensorbet 5.50
Solero Dessert
Vanille bavarois met tropische vruchten gelei, mango-passie sorbet & ganache 7.50
Kaasplankje
Bettine Blanc, Koemelkbrie, Blue Castello & Münster 9.50
Appeltaartje
Huisgemaakte appeltaart met slagroom & vanille-ijs 4.50

Bekijk hier onze menu’s!

Reserveer hier! 

Heb je vragen over allergenen? Vraag het aan onze medewerkers. Bel of loop binnen bij ons restaurant in Etten-Leur aan Markthof 1.

Vincents is elke dag geopend voor lunch & diner vanaf 12 uur. Onze keuken is tussen 16.00 en 17.00 gesloten in verband met het opsteken van onze Josper Grill.