Dinerkaart

Hieronder vind je onze menukaart, Vincents werkt uitsluitend met verse producten en bereidingen.

Heb je vragen over allergenen? Vraag het aan onze medewerkers. Bel of loop binnen bij ons restaurant in Etten-Leur aan Markthof 1.

Reserveer direct een tafel! 

Dinerkaart

De dinerkaart wordt geserveerd van 12.00 tot 21.30 uur.

Voorgerechten

vlees voorgerechten

Carpaccio van Holstein rund – 10.50
basilicum mayo, spekjes, truffelpapier, pijnboompitjes & Parmezaan krokantjes
XXL Carpaccio – 15.50
basilicum mayo, spekjes, truffelpapier, pijnboompitjes & Parmezaan krokantjes
Vincents koud plateau – 12.50
charcuterie plateau met verschillende hammen en worsten uit onze rijpingskast
Kip cocktail 2017 – 7.50
huis gegrilde kip, salade, gegrilde groenten, cocktailsaus

Vis voorgerechten

Sashimi van tonijn – 10.50
Verse tonijn met zoete knoflook soya & sesam soya
Half dozijn oesters – 12.50
Zeebaars Carpaccio – 9.50
olijven tapenade, sud & sol, kruiden crème & truffelchips
Niçoise – 13.50
gemengde salade, olijven & haricot verts
Scampi’s in knoflook – 13.50
mango, avocado & kruidige salade

Soepen

Gepofte tomatensoep – 6.50
Bisque van kreeft – 9.50

Hoofdgerechten

Burgers & Ribs van de BBQ

Runderburger –  9.50 
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
Cheeseburger – 11.50
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
Vincents dubbeldekker – 15.50
Vincents burgersaus, rode ui, bacon, tomaat, komkommer & mesclun
     Pulled Pork – Extra topping van pulled pork 3.50
Spareribs –  17.50
Pikante of zoete spareribs van de Josper

Vlees van vandaag van de BBQ

Franse eendenborst – 20.50
Jus van sinaasappel 
Côte à l’os van het Brasvarken –  18.50
huisgemaakte champignonsaus
Bavette Holstein steak – 23.50
Bearnaise
Galloway Rib Eye – 24.50
250 gram gegrild op de Josper met kruidenboter

Surf & Turf

Lobster & beef – 29.50
Lobster & chicken – 27.50

Vegetarisch

Kruidenrisotto – 16.50
gegrilde groenten & antiboise
Vegetarische burger – 10.50
Burger van Halloumi kaas uit de Josper

Vis van schot

Tataki tonijn steak – 22.50
sesamsaus & de tonijn is licht gegrild op de Josper grill
Zeebaars – 17.50
In de Josper op de huid gebakken, met antiboise
Zalmmoot – 18.50
zalm met lichte rooksmaak van de Josper met bearnaise
Kreeft uit de Josper – halve|21.50 – hele|39.50
geserveerd met kruidenboter

Pick your share

Bij elk hoofdgerecht kies je 1 pick your share gratis, dit zijn de bijgerechten om met de tafel te delen.
Frietjes met mayonaise 2.50
Gepofte zoete aardappel uit de Josper 3.50
Kruidenrisotto 3.50
Gemengde salade met dressing 3.50
Gegrilde groenten uit de Josper 3.50
Aardappelgratin uit de Josper 3.50
Boontjes met spek & ui 3.50

Kids

Kipfilet – met frietjes, salade & appelmoes 9.50
Hamburger – met frietjes, salade & appelmoes 8.50
Spareribs – zoete ribbetjes met frietjes, salade & appelmoes 12.50
Kroketje of Frikandel – met frietjes, salade & appelmoes 6.50

Dessertjes

Kaasplankje – 9.50
Dame Blanche – 6.50

Tiramisu met Liquor 43 – 7.50
Cheesecake | stoofperen-ijs – 6.50
Warm appeltaartje | kaneel-ijs – 4.50
Brownie met vanille-ijs – 4.50
Kaneel crème brulée | chocolade-ijs – 5.50

Reserveer hier! 

Keuze Menu Vincents

Vincents 3 Gangen Keuze Menu