Dinerkaart

Hieronder vind je onze menukaart, Vincents werkt uitsluitend met verse producten en bereidingen.

Heb je vragen over allergenen? Vraag het aan onze medewerkers. Bel of loop binnen bij ons restaurant in Etten-Leur aan Markthof 1.

Reserveer direct een tafel! 

Dinerkaart

De dinerkaart wordt geserveerd van 12.00 tot 21.30 uur.

Voorgerechten

Dungesneden zeebaars – olijven tapenade, sud & sol, kruiden crème 9.50

Carpaccio van Holstein rund – basilicum mayo, spekjes, truffelpapier 10.50

XXL Carpaccio – 15.50

Vincents charcuterie – hammen, worsten, olijven & tapenade 12.50

Kip cocktail 2017 – huis gegrilde kip, salade, gegrilde groenten, cocktailsaus 7.50

Gepofte tomatensoep – met gegratineerde tomaat uit de Josper BBQ 6.50

Bisque van kreeft – huisgemaakte kreeftenbisque 13.50

Half dozijn oesters – 12.50

Salades

Ook te bestellen als maaltijd salade +3.50

Gamba’s – Gebakken gamba’s met mango & avocado 13.50

Caesar – Gegrilde kip van de Josper BBQ 10.50

Niçoise – Verse tonijn van de Josper 13.50

Geitenkaas – Warme geitenkaas van de Bettine Hoeve 9.50

Carpaccio – Holstein carpaccio met Parmezaanse kaas 13.50

 

Hoofdgerechten

Bij elk hoofdgerecht 1 gratis keuze uit pick your share

Burgers & Ribs van de BBQ

Runderburger – Burger van 120 gram met bacon, tomaat, ui & Vincents burger saus 9.50

 

Cheeseburger – Burger van 120 gram met oude kaas, bacon & Vincents burger saus 11.50

Vincents dubbeldekker – Burger van 240 gram met tomaat, ui & Vincents burger saus 15.50

Pulled Pork – Extra topping van pulled pork 3.50

Spareribs – Pikante of zoete spareribs van de Josper 17.50

Vlees van vandaag van de BBQ

Franse eendenborst – Met sinaasappel jus 20.50

Côte à l’os van het Brasvarken – 300 gram met champignonsaus 18.50

Bavette Holstein steak – 200 gram met Bearnaise saus 23.50

Galloway runder rib eye – 200 gram met kruidenboter 22.50

Galloway runder rib eye – 300 gram met kruidenboter 29.50

Special aged & sharing

Exclusief pick your share*  / Om samen te delen of durf jij het alleen aan?

Galloway Rib Eye 500 gram – 43.50

Holstein Tomahawk steak ca. 1 kg – 56.50* 

Palmesteyn Boeuf Blonde T-Bone ca. 1 kg – 49.50*

Spaans Rubia Rund Côte à l’os ca. 1 kg – 62.00*

* Prijzen zijn per kilo, dus varieert per stuk

Surf & Turf

Lobster & beef – 29.50

Lobster & chicken – 27.50

Vis noch vlees

Truffelrisotto – met champignonsaus, gegrilde groeten en komkommer antiboise 16.50

Vincents Vegi Burger – 9.50

Vegetarische surprise – de kok leeft zich uit 19.50

Vis van schot

Tataki tonijn steak – 23.50

Zeebaars – op de huid gebakken met koriander boter 17.50

Halve kreeft – kruidenboter 21.50

Hele kreeft – kruidenboter 39.50

Pick your share

Frietjes met mayonaise 2.50

Gepofte zoete aardappel uit de Josper 3.50

Truffel risotto met champignons 4.50

Gemengde salade met dressing 3.50

Gegrilde groenten uit de Josper 3.50

Gegratineerde vleestomaat 2.50

Aardappelgratin uit de Josper 3.50

Kids

Kipfilet – met frietjes, salade & appelmoes 9.50

Hamburger – met frietjes, salade & appelmoes 8.50

Spareribs – zoete ribbetjes met frietjes, salade & appelmoes 12.50

Kroketje of Frikandel – met frietjes, salade & appelmoes 6.50

Dessertjes

Dame Blanche – 6.50

Panna cotta – sinaasappel & basilicum 5.50

Cheesecake – stoofperen ijs 6.50

Warm appeltaartje – kaneel-ijs & slagroom 4.50

Brownie – vanille-ijs & slagroom 4.50

Bananensplit – van de Josper BBQ 5.50

Reserveer hier! 

3-gangen keuze menu

26.50 per persoon – brood en boter 4.50

Kip cocktail 2017

Gepofte tomatensoep

Vincents Charcuterie Plateau

Carpaccio van Holstein Rund 

*extra groot +5.00

* * *

Spareribs uit de Josper

*zoete of pikante BBQ marinade

Brasvarken Côte á l’os met champignonsaus

Spies van biefstuk met Bernaise saus

Truffelrisotto

*champignons, gegrilde groenten & komkommer

Zeebaars met koriander boter

Vincents cheeseburger op een brioche broodje

* * *

Panna cotta van sinaasappel & basilicum

Cheesecake met stoofperen-ijs

Dame Blanche