Reserveren

Reserveer hieronder een tafeltje voor Vincents Bistro.

Ben je nog niet bekend bij ons? Onder de reserveringsmodule vind je wat onze Bistro precies biedt.De Bistro van Vincents is de plek waar je de hele dag terecht kan, waar je geniet van heerlijke momenten onder het genot van (h)eerlijke en lokale producten. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor iedereen is er een heerlijk plekje en altijd wat te beleven.

Onze Bistro heeft hogere tafels, waarbij je direct in onze gigantische open keuken kijkt. Hier staat ons keukenteam gerechten te bereiden op onze gloeiendhete, rokende Spaanse Josper Grill.

Onze Bistro biedt ook knusse bankjes, om even heerlijk tot rust te komen met dat heerlijke glas wijn of juist liever die verwarmende koffie met dat perfecte gebakje.

Op de kaart van onze Bistro vind je (h)eerlijke producten zoals onze fameuze Spareribs, de Hamburger of de Rib Eye. Vanaf 12u kan je terecht voor een super verse lunch & vanaf 17u voor een lekker diner. Voor een borrel & heerlijke hapjes is bij ons altijd tijd!

De gerechten van Vincents Bistro zijn puur, de producten in combinatie met kleur, geur en smaak staan centraal. Heerlijk met een uitstekend glas wijn of bier!

Reserveer direct jouw tafeltje in onze Bistro, we kunnen niet wachten jou en je vrienden te mogen ontvangen!