Reserveren

Reserveer hieronder een tafeltje voor Vincents Gastrobar of  Vincents Bistro.

Ben je nog niet bekend bij ons? Onder de reserveringsmodule vind je wat onze Bistro & Gastrobar precies bieden.


De Gastrobar van Vincents is de plek waar je de hele dag terecht kan, waar je geniet van heerlijke momenten onder het genot van (h)eerlijke en lokale producten. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor iedereen is er een heerlijk plekje en altijd wat te beleven.

Onze Gastrobar heeft hogere tafels, waarbij je direct in onze gigantische open keuken kijkt. Hier staat ons keukenteam gerechten te

 bereiden op onze gloeiendhete, rokende Spaanse Josper Grill.

Onze Gastrobar biedt ook knusse bankjes, om even heerlijk tot rust te komen met dat heerlijke glas wijn of juist liever die verwarmende koffie met dat perfecte gebakje.

Op de kaart van onze Gastrobar vind je (h)eerlijke producten zoals onze fameuze Spareribs, de Hamburger of de Rib Eye. Vanaf 12u kan je terecht voor een super verse lunch & vanaf 17u voor een lekker diner. Voor een borrel & heerlijke hapjes is bij ons altijd tijd!

De gerechten van Vincents Gastrobar zijn puur, de producten in combinatie met kleur, geur en smaak staan centraal. Heerlijk met een uitstekend glas wijn of bier!

Reserveer direct jouw tafeltje in onze Gastrobar, we kunnen niet wachten jou en je vrienden te mogen ontvangen!

Vincents Bistro serveert net als Vincents Gastrobar gerechten met eerlijke en pure producten. Alleen tilt de Bistro het niveau iets omhoog.

Heb jij zin in een avondvullend programma waarbij uitstekende service, heerlijke wijnen en jij als gast centraal staat? Dan zit je goed in onze Bistro.

Ons team verzorgt jou een perfecte avond; wij bieden een maandelijks wisselend 4,5 of 6 gangen menu samengesteld door ons keukenteam. Of een heerlijk 3 gangen à la carte menu. Wij serveren onze menu’s compleet met een aperitief, versgebakken brood, tafelwater, amuses en een bijpassend wijn arrangement.

Wij werken enkel met (h)eerlijke verse producten. Ons rundvlees is enkel afkomstig van Hollandse runderen. Voor optimale smaak rijpen wij ons vlees minimaal 4 weken in onze dry age kast.

Na ons hoofdgerecht zoet of hartig? Of natuurlijk heerlijk allebei. Er kan een keuze gemaakt worden uit 4 prachtige kazen van onze kaaswagen aan tafel of een heerlijk dessert.

Reserveer direct jullie tafel in onze Bistro om te genieten van een heerlijke avond met vrienden, familie, collega’s of geliefden!