Vincents Bed

Voor een culinair en ontspannen verblijf kom je naar Vincents Bed & Bistro

Nadat je een dagje in het leven van Van Gogh bent gestapt of genoten hebt van een culinaire avond, kom je heerlijk tot rust in Vincents Bed!

3 kamertypes

Vanuit de meeste kamers kijk je op de Van Gogh kerk. Bij Vincents Bed kun je kiezen uit 3 verschillende soorten comfortabele kamers.
De kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat je kunt genieten van alle comfort die je thuis ook gewend bent.
Bekijk hieronder onze verschillende type kamers:

 

Single Kamer 

Tweepersoonskamer 

Suite 

Comfort en traditionele charme

De oneindigheid van de nachtelijke sterrenhemel inspireerde Vincent van Gogh, het gaf hem troost. De nacht was voor hem het moment om terug te blikken op de gebeurtenissen van de dag. De kamers weerspiegelen de authentieke sfeer van de tijd dat Van Gogh in Etten-Leur verbleef. Bij Vincents Bed geniet je van comfort, (h)eerlijk eten en traditionele charme.

De liefde voor kleur

Een van de favoriete schilderijen van Van Gogh is ‘De Slaapkamer’ waarin de heldere kleuren ‘absolute rust’ en ‘slaap’ moesten uitdrukken. Van Gogh maakte in 1888 in Arles dit schilderij van zijn slaapkamer in het Gele Huis. Deze kleurstelling vindt u terug in het interieur van Vincents Bed.

Vincents Bed Etten-Leur
De Slaapkamer – Arles, oktober 1888 Vincent van Gogh (1853 – 1890) Van Gogh Museum, Amsterdam (Vincent van Gogh Stichting)

 

 

 

Etten-Leur

Je slaapt tegenover de Moeierboom, de eeuwenoude linde die Vincent van Gogh dagelijks passeerde. Bij de boom staat een Van Gogh audiozuil waar je heerlijk op een bankje kunt genieten van verhalen over Van Gogh.

Er worden regelmatig evenementen in Etten-Leur over Van Gogh georganiseerd. Etten-Leur biedt ook vele mogelijkheden om heerlijk te shoppen of te fietsen. Klik hier om je verblijf bij Vincents Bed en zijn onvergetelijke atmosfeer te reserveren altijd tegen het goedkoopste tarief.

Reserveren

Advies nodig? Onze receptie medewerkers helpen je graag op 0763031302 of via receptie@vincents.nl

Van Gogh Kerk

Na diverse pogingen om onderwijzer, kunsthandelaar en predikant te worden, gaat Vincent op 28-jarige leeftijd weer terug bij zijn ouders in Etten-Leur wonen. Hij volgt zijn hart en besluit zijn droom om kunstenaar te worden waar te maken. In de Van Gogh Kerk, waar zijn vader dominee was, beleeft u de verhalen over zijn periode in Etten-Leur via kleurrijke impressies op de raampartijen van de kerk, audiovisuele producties en meer.

Lees meer over Vincents Arrangement