Kookworkshops Vincents

Pre Opening Vincents Bistro & Bar hapjes  

3 gangen menu

Wil je thuis een keer 3 gangen menu maken, Voor een bijzondere aangelegenheid of gewoon als verwennerij? Maar je mist de inspiratie of hebt geen zin het risico te lopen dat het niet lukt? Dan is deze workshop iets voor jou! Onder leiding van een medewerker van ons keukenteam ga je een verassend 3 gangen menu maken met mooie technieken en smaakcombinaties. Je krijgt tips en trucs en de recepturen krijg je mee naar huis. Natuurlijk niet voordat je zelf van het heerlijke zelfgemaakte menu in ons restaurant hebt genoten.

Amerikaanse workshop

Bij de Amerikaanse workshop trekken we onze cowboy laarzen aan en zetten onze lasso’s klaar. We gaan wat typische Amerikaanse gerechten maken. Van klassiekers tot wat voor ons wat onbekende gerechten.

Aziatische workshop

Konnichiwa, zo zeggen ze in Japan goedendag, Vandaag bevinden we ons in de Oosterse keuken. Waar de balans van de smaken zout, zuur, zoet en bitter in harmonie zijn met elkaar. De smaken van producten optimaal tot hun recht laten komen en er niet om heen draaien.

Sweet dessert workshop

De zoete zonde niet altijd het meest gezonde maar oh wat zo lekker. Met de zoete workshop willen we kennis laten maken met de mooie wereld van de Patisserie. Van simpele ingrediënten lekkere zoete zondes maken.

Koken met bier en whiskey

Cheers, Deze workshop gaan we eten combineren met bier en whiskey, volle smaken van het bier en whiskey tot hun recht laten komen in de gerechten. Er word veel aandacht besteed aan het maken van bier en whiskey dus we zullen u laten zien hoe hier mee te koken en dat er niet veel andere smaken nodig zijn.

Italiaanse workshop

Het land bekend om pasta’s en pizza’s, Met deze workshop zullen we u laten zien dat de smaken van Italië heel puur zijn. Niet veel ingrediënten maar wel veel smaak. Traditionele recepten die van generaties op generaties zijn doorgegeven. Koken op gevoel en herinnering van toen moeders in de keuken stonden.

Tapas workshop

Lekkere kleine hapjes zorgen altijd voor gezelligheid. De tapa is van origine een Spaanse aangelegenheid voor na het werk, omdat ze in Spanje pas rond 21.00 uur aan tafel gaan voor het diner. Tegenwoordig komen de hapjes uit allerlei culturen en landen. Wil je leren verrassende tapas te maken voor jouw gasten? Schrijf je dan in voor deze drie uur durende Tapas workshop. We gaan samen een mooi assortiment tapas maken.

Kookworkshop 3 gangen (2,5 à 3 uur koken en daarna gezamenlijk opeten)
We beginnen de workshop met een lekker drankje. Onze kok geeft je uitleg over het verloop van de workshop en de bereiding van het recept. Is alles duidelijk? Dan kan het kookplezier beginnen! Wij verzorgen workshops voor zowel de beginnende als de zeer ervaren hobbykok. In beide gevallen ben je bij Vincents Kookboutique aan het juiste adres en ga je tevreden en met nieuwe kookinspiratie naar huis!
Op een rijtje wat inclusief is;
* ontvangst met welkomstdrankje
* bespreken recepten
* bereiden van het 3 gangenmenu
* koffie, thee en ijswater tijdens de workshop
* afwerken van het menu
* de gerechten uitserveren en samen genieten

Prijzen: Kookworkshop 55,- p.p. (minimaal 6 personen)

Kinderkookworkshop

Vind jij het leuk om goed te leren koken? Wie kan je dat beter leren dan een professionele kok. Je leert kooktechnieken en krijgt handige tips. Aan het einde van workshop mag je je eigen maaltijd zelf opeten. Voor kinderen vanaf 10 jaar.