Vincents Kookstudio

Onze liefde voor (h)eerlijk eten delen wij graag met jou!

In Vincents professionele open keuken kun je onder begeleiding van onze koks workshops en kooklessen volgen, of gezellig met je eigen kookclub koken. Wij stellen graag een leuk programma voor je samen!

Pixel Gevelmozaiek

Pixel Gevelmozaiek

Inspirerende kookworkshops

Roeland, de bedrijfsmanager van Vincents, en zijn brigade stellen de meest inspirerende workshops voor je samen en delen graag hun kennis met je, zoals de nieuwste trends en diverse kooktechnieken. Daarnaast laten zij je kennismaken met topproducten en leren zij je hoe je deze kunt herkennen. Ook op dit gebied werken wij samen met topleveranciers en –producenten. Onze werkwijze is heel open en transparant. De producten die wij gebruiken in onze gerechten, vind je in de transparante koelvitrines en onze dry aged kast.

AZIATISCH koken 

‘Konnichiwa’, zo zeggen ze in Japan goedendag. Tijdens deze workshop bevinden we ons in de Oosterse keuken. Waar de balans van de smaken zout, zuur, zoet en bitter in harmonie zijn met elkaar. De smaken van producten optimaal tot hun recht laten komen en er niet om heen draaien. Welkom bij de Aziatische Kookworkshop van Vincents.

Italiaans koken

Het land bekend om pasta’s en pizza’s, Met deze workshop zullen we je laten zien dat de smaken van Italië heel puur zijn. Niet veel ingrediënten maar wel veel smaak. Traditionele recepten die van generaties op generaties zijn doorgegeven. Koken op gevoel en herinnering van toen moeders in de keuken stonden.

Tapas

Lekkere kleine hapjes zorgen altijd voor gezelligheid. De tapas is van origine een Spaanse aangelegenheid voor na het werk, omdat ze in Spanje pas rond 21.00 uur aan tafel gaan voor het diner. Tegenwoordig komen de hapjes uit allerlei culturen en landen. We gaan samen een mooi assortiment tapas maken.

dRIEGANGENMENU met LOKALE producten

Wil je thuis een keer driegangenmenu maken? Voor een bijzondere aangelegenheid of gewoon als verwennerij? Maar je mist de inspiratie of hebt geen zin het risico te lopen dat het niet lukt? Dan is deze avondvullende kookworkshop iets voor jou! Onder leiding van ons keukenteam ga je een verrassend driegangenmenu maken met mooie technieken en smaakcombinaties. Je krijgt tips en trucs en de recepturen krijg je mee naar huis. Natuurlijk niet voordat je zelf van het heerlijke zelfgemaakte menu in onze bistro hebt genoten!

PROGRAMMA KOOKWORKSHOPs

 • Ontvangst met welkomstdrankje
 • Bespreken recepten
 • Bereiden van het menu
 • Pauze met een kopje koffie of thee
 • Afwerken van het menu
 • De gerechten uitserveren en samen genieten
 • Eventueel na borrelen

  SCHRIJF JE IN

  Heb jij zin om alleen of samen met een vriend of vriendin in een gezellig middagje kokkerellen? Na de workshop ga vol inspiratie naar huis.  De kosten voor deze workshop bedragen € 55,00 p.p. (incl. BTW). Dit is inclusief:

  • welkomstdrankje
  • receptuur
  • ingrediënten
  • professionele begeleiding
  • afwashulp
  • onbeperkt thee en ijswater tijdens de workshop

  Eventuele extra drankjes worden apart afgerekend.

  Hoe werkt een kookworkshop?

  We beginnen de workshop met een lekker drankje. Onze kok geeft je uitleg over het verloop van de workshop en de bereiding van het recept. Is alles duidelijk? Dan kan het kookplezier beginnen! Wij verzorgen workshops voor zowel de beginnende als de zeer ervaren hobbykok. In beide gevallen ben je bij Vincents aan het juiste adres en ga je tevreden en met nieuwe kookinspiratie naar huis! Kijk voor de geplande workshops in onze agenda. 

Aanvraag

Na aanvraag ontvang je een e-mail met de cursusgegevens of nemen we telefonisch contact met je op.

GELIJK DATUM KIEZEN EN INSCHRIJVEN

 

Is het ook mogelijk om voor een eigen groep de kookworkshop te ORGANISEREN?

Ja, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om één van de bestaande workshops voor een eigen groep (8 – 16 personen) te organiseren. Neem hiervoor contact met ons voor een offerte op maat.

Contact

Zelf een Kookworkshop geven

Ben je goed in koken? Vind je het leuk om dit ook aan anderen te leren? Wil je jouw keukengeheimen of speciale recepten delen met een groep kookliefhebbers? Maar past het niet in je eigen keuken of wil je een keer wat anders doen dan paintballen met je team? Organiseer dan je eigen kookworkshop bij Vincents. Een eigen kookworkshop is ook geschikt voor teambuilding of teamuitjes.

Lees hier meer over het gebruik van Vincents Kookstudio