Vincents Kookstudio

Onze liefde voor (h)eerlijk eten delen wij graag met jou!

In Vincents professionele open keuken kun je onder begeleiding van onze koks workshops en kooklessen volgen, of gezellig met je eigen kookclub koken. Een bezoek aan Vincents Kookboutique is ook aan te raden als uitje met vrienden, familie, collega’s of relaties. Wij stellen graag een leuk programma voor je samen!

Pixel Gevelmozaiek

Pixel Gevelmozaiek

Inspirerende kookworkshops

Roeland, de bedrijfsmanager van Vincents, en zijn brigade stellen de meest inspirerende workshops voor je samen en delen graag hun kennis met je, zoals de nieuwste trends en diverse kooktechnieken. Daarnaast laten zij je kennismaken met topproducten en leren zij je hoe je deze kunt herkennen. Ook op dit gebied werken wij samen met topleveranciers en –producenten. Onze werkwijze is heel open en transparant. De producten die wij gebruiken in onze gerechten, vind je in onze boutique en koelvitrines.

Hoe werkt een kookworkshop?

We beginnen de workshop met een lekker drankje. Onze kok geeft je uitleg over het verloop van de workshop en de bereiding van het recept. Is alles duidelijk? Dan kan het kookplezier beginnen! Wij verzorgen workshops voor zowel de beginnende als de zeer ervaren hobbykok. In beide gevallen ben je bij Vincents Kookboutique aan het juiste adres en ga je tevreden en met nieuwe kookinspiratie naar huis!
Kijk voor de geplande workshops in onze agenda. 

Inschrijving en voorwaarden

Na inschrijving ontvang je een e-mail met de cursusgegevens. Betalen kan door het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen o.v.v. naam en datum aanvang kookclub of -workshop over te maken op rekening NL79RABO0174803400 ten name van Vincents Kookboutique. Na betaling sta je bij ons ingeschreven en ontvangt u geen extra bevestiging meer.

Bij minder dan 6 inschrijvingen kan de workshop worden samengevoegd met een andere groep. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover vooraf over geïnformeerd.

GELIJK DATUM KIEZEN EN INSCHRIJVEN

  • Prijs: 55,00 €

Verhinderd

Ben je onverhoopt verhinderd, geef dit dan tenminste 48 uur voorafgaand aan ons door. Restitutie vindt enkel plaats tot 48 uur voor aanvang van de kookcursus of -workshop. Je kunt er ook voor kiezen een vervanger te sturen.

Kookworkshops met Barbara Vreugde van Dolopeten (DOE)

Hallo. Ik ben Barbara Vreugde en vanaf januari 2017 ga ik in deze mooie bistro, Vincents, kookworkshops verzorgen voor iedereen die een leuke avond wil hebben met collega’s/familie/vrienden. Je gaat onder mijn begeleiding samen in de prachtige keuken lekkere gerechtjes maken uit uiteenlopende landen (thema naar keuze), en dan gezellig proeven aan een prachtig gedekte tafel in de bistro. Kijk op mijn site voor meer informatie over de kookworkshops.
Om in te schrijven: Bel/app me op: 06 57341340 of mail naar info@dolopeten.nl
Graag tot snel!

Dol op eten Workshops

 

kleur kennen | kleur beleven | Kleur proeven | kleur bekennen
met irene hemelaar van mozaïek atelier rondomvormen

Samen met Mozaïek Atelier Rondomvormen hebben we 4 nieuwe groepsworkshops ontwikkeld waar de passie voor kleur en (h)eerlijk eten samen komen.
Ideale invulling voor wie iets te vieren of te organiseren heeft! Van kort ludiek tot avondvullend programma. Kijk in de agenda of kies zelf jullie moment.
klik hier voor meer informatie over de diverse workshops.

Is het ook mogelijk om voor een eigen groep de kookworkshop te ORGANISEREN?

Ja, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om één van de bestaande workshops voor een eigen groep (8 – 16 personen) te organiseren. Neem hiervoor contact met ons voor een offerte op maat.

Contact

Zelf een Kookworkshop geven

Ben je goed in koken? Vind je het leuk om dit ook aan anderen te leren? Wil je jouw keukengeheimen of speciale recepten delen met een groep kookliefhebbers? Maar past het niet in je eigen keuken of wil je een keer wat anders doen dan paintballen met je team? Organiseer dan je eigen kookworkshop bij Vincents. Een eigen kookworkshop is ook geschikt voor teambuilding of teamuitjes.

Lees hier meer over het gebruik van Vincents Kookstudio